06 537 431 85 info@marcoschrier.nl

Even voorstellen

Een stukje geschiedenis

Het is 5 december 1913 als Pieter Schrier met een ongebruikelijk Sinterklaascadeautje voor zijn vrouw Dirkje en 5 kinderen thuis komt. Hij was wegens gebrek aan werk door zijn baas ontslagen! Nog dezelfde dag besloot hij voor zichzelf te beginnen en zo is Loodgietersbedrijf “P. Schrier” ontstaan. Het werd een bescheiden start in een schuurtje achter het huis in de Bronckhorststraat op nummer 30 in Noordwijk. Het begin van een belangrijke ontwikkeling.

In 1934 is zoon Dirk in het bedrijf opgenomen en was het bedrijf gevestigd in de Molenstraat 8. Rond 1975 werd van “het oude Noordwijk binnen” een deel gesaneerd en uitgerekend daar was Pieter Schrier b.v. gevestigd. En na vele besprekingen liet hij een groot en modern pand neerzetten (weer) in de Bronckhorststraat, nu op nummer 58.

In 2005 staat “het oude Noordwijk binnen” wederom in de steigers om gemoderniseerd te worden en wederom zijn deze plannen voor Pieter Schrier Noordwijk b.v. ongunstig.

Het pand aan de Bronckhorststraat is reeds gesloopt en het bedrijf heeft zich gevestigd aan de Beeklaan 40 te Noordwijk.

Huidige Bedrijfsvoering

Ons motto, de stelregel van “opa” Pieter is gebleven:

“Goed werk leveren en vertrouwen scheppen bij de klant” zijn uiterst belangrijke elementen waarop de zaak moet draaien.

Er is veel veranderd! Het bedrijf is uitgegroeid tot PIETER SCHRIER NOORDWIJK v.o.f., een modern installatiebedrijf voor utiliteits- en woningbouw, voor nieuwbouw en onderhoud, voor dakbedekking, riolering, lood- en zinkwerken, voor centrale verwarming en warmwatervoorziening. En nu al weer meer dan 20 jaar een specialist in zonne-energie. Van kleine installaties voor woonhuizen tot grote systemen voor b.v. campings, hotels, autowasstraten en zorgcentra’s.

Op de toekomst gerichte milieuvriendelijke laagtemperatuur verwarmingssystemen met verschillende soorten en typen van verwarmingsbronnen.

Er wordt alles aan gedaan de ontwikkelingen voor te blijven, waarbij (met name op het gebied van de techniek) geavanceerde automatiseringsapparatuur uitstekende hulpmiddelen zijn gebleken.

Een grote bekendheid -al meer dan 100 jaar “klaar staan voor de klant”- een uitstekende relatie met zovele (grote en kleine) klanten.

Marco Schrier.

 

Sponsor Alpe D'Huzes

Marco Schrier – Sponsor Alpe D’Huzes